Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbols: sākas novada čempionāts vīriešiem

Didzis Bauers

2015. gada 4. marts 18:27

6526

Pagājušās nedēļas nogalē Alūksnē sākās novada čempionāts basketbolā vīriešiem.

Tika aizvadītas pirmās trīs apļa spēles. Pirmajā spēlē tikās “BJSS” ar  “BJSS/4Plus”. Šoreiz vecākie skolēni pārstāv “4Plus”, nodemonstrēja savu pārākumu gan gados, gan meistarībā. Rezultāts graujošs – 112:44! Otrajā spēlē tikās “Standarts” ar “Alsviķiem”. Savu pārākumu nodemonstrēja alsviķieši un svinēja pelnītu uzvaru - 81:67. Trešajā spēlē tikās prognozētie līderi “Meža zemes” un “Lave”. Šoreiz stiprākie aizraujošā cīņā izrādījās čempioni “Lave” ar rezultātu 58:55.

“Pašreiz ir grūti spriest par komandu varēšanu un komandas neizskatās nopietnas. Visiem vēl nav vadošo spēlētāju, spēlē vēl nepilnos sastāvos. Kad nāks izslēgšanas spēles un fināli, tad būs pavisam cita spēle. Pašreiz izskatās, ka “Standarts” un mazie skolēni krīt ārā, tā kā īsti netur līdzi pārējām komandām,”  pirmajos iespaidos dalās sacensību galvenais tiesnesis Ēriks Gross.

Nākamās apļa sacensības paredzētas jau rīt, 7.martā: pulksten 14.00 - “Lave” ar “BJSS/4Plus”, 16.00 – Alsviķi ar “Meža zemēm”, 18.00 - “BJSS” ar “Standartu”.

Kategorijas