Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Nenokavē – vēl tikai dažas dienas vari iesniegt projektu LabieDarbi.lv aprīļa konkursam

Vai arī Tev ir padomā kāda ideja, ko sen jau esi gribējis realizēt, taču dažādu apstākļu dēļ tas nav bijis iespējams? Tagad ir nepieciešama tikai drosme un ticība tam, ka viss ir iespējams, jo vēl tikai 5 dienas (līdz 24. martam) Tu vari iesniegt projektu konkursam LabieDarbi.lv, lai jau aprīlī cīnītos par iespēju saņemt finansējumu sava sapņa piepildīšanai.

Ja domā, ka tas ir sarežģīti - nebūt nē – Tev atliek tikai aizpildīt pieteikumu LabieDarbi.lv mājas lapā http://labiedarbi.lv/lv/iesniedz-projektu . Mēs esam pārliecināti, ka tas Tev noteikti neprasīs daudz laika.

Ja neesi pārliecināts, vai Tava ideja atbilst konkursa nolikumam – tad zini, ka izglītība, zinātne, kultūra, sports un vide, tās visas ir jomas, ko atbalsta LabieDarbi.lv, līdz ar ko iespējas ir plašas.

Līdz ar pavasara iestāšanos ir tas labākais laiks, lai realizētu savu ideju – jauns rotaļlaukums, došanās uz sporta sacensībām un starptautiskiem festivāliem, inventāra papildināšana un deju kolektīvu atbalstīšana, tas viss ir iespējams, piedaloties projektu konkursā LabieDarbi.lv.

Esi gatavs? Tad uz priekšu! 4 gadu laikā ar LabieDarbi.lv atbalstu jau ir realizēti 245 projekti no visas Latvijas ar kopējo ziedojuma summu 1 286 436 EUR. Arī Tu vari papildināt šo sarakstu, Tev atliek tikai noticēt, ka tas ir iespējams.


Kategorijas