Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbols: cer uz čempionu titulu

Diāna Lozko

2015. gada 20. marts 17:45

164

Rīt Apes pilsētas sporta zālē notiks Apes novada čempionāts florbolā, kurā par čempionu titulu sacentīsies 10 komandas no Alūksnes un Apes novadiem, kā arī Smiltenes.

Sacensību organizators Juris Ozoliņš informē, ka čempionāts notiek jau vairākus gadus un pēdējos divus gadus nepārspējami līderi bijuši komandas “Pelikāni” (Alūksne) florbolisti. “Šī ir spēcīga komanda ar labi nokomplektētiem spēlētājiem. “Pelikāni” ir spēlējuši Valmieras turnīrā arī visu ziemu, tādēļ viņiem klāt nāk arī pieredze,” viņš saka. 

J.Ozoliņš uzsver, ka uz Apes sporta zāli visu ziemu florbolu brauc spēlēt arī novada spēlētāji. Aktīvi un regulāri Apē trenēties ierodas spēlētāji no Gaujienas un Virešiem. “Florbols ir kļuvis populārāks un aizņēmis citus sporta veidus. Mazāk jūtam futbolu, bet novads “elpo” un jauniešiem ir ko darīt. Šonedēļ arī izlikām ārā tenisa tīklu. Varbūt būs vēl sniegs, bet puikas nāk un spēlē. Tā ka novadā aktīvi spēlē ne tikai florbolu, bet arī tenisu,” stāsta J.Ozoliņš, uzsverot, ka florbols ieguvis popularitāti, jo ir dinamisks sporta veids un patīk gan jauniešiem, gan vecākās paaudzes spēlētājiem. “Sacensībās valda veselīga konkurence. Jau kuro gadu tajās piedalās arī smiltenieši. Viss notiek,” teic J.Ozoliņš.

Rītdienas sacensību grafiks: pulksten 10.00 savā starpā sacentīsies “MK Ape” un “Smiltenes aļņi”, 11.00 - “Pelikāni” - “Ape-Alūksne veterāni”, 12.00 - “ACK Jaunlaicene” - “Apiņi” (Ape), 13.00 - “Vidaga” - “Dzintari” (Gaujiena), 14.00 - “Smiltenes aļņi” - “ACK “Jaunlaicene”, 15.00 - “Dzintari” - “Ape-Alūksne veterāni”.

Kategorijas