Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Futbols: veterāni cīnīsies par iekļūšanu trijniekā

Diāna Lozko

2015. gada 20. marts 17:48

144

Nedēļas nogalē Jekabpilī norisinājās Latvijas Ziemeļaustrumu veterānu telpu futbola čempionāts. Deviņu komandu konkurencē Alūksnes komanda šobrīd atrodas 4.vietā.

Alūksnes komanda ir 4.vietā ar tikpat lielu punktu skaitu kā 3.vietas ieguvēji – Līvānu komanda. Alūksnes komandas treneris un spēlētājs Rolands Ozoliņš informē, ka rezultāti izšķirsies noslēguma spēlēs, kuras notiks 4.aprīlī Gulbenes novada Stāķu sporta namā.

“Man nepatīk prognozēt, bet cīnīsimies par pirmo trijnieku. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, šis turnīrs ir spēcīgāks, jo iepriekšējā turnīrā piedalījās septiņas komandas, bet šoreiz ir deviņas,” uzsver R.Ozoliņš.

Jēkabpilī spēlē ar Balvu komandu alūksnieši guva trīs vārtus, bet balvenieši – vienus. Vārtus iesita R.Ozoliņš, Valērijs Baranovskis un Raimonds Dūmiņš. Savukārt spēlē ar Līvānu komandu rezultāts bija 0:0. “Kopumā turnīru uzsākām diezgan slikti un mums bija daudz zaudējumu. Veicām dažādas korekcijas, intensīvi trenējāmies un sākām visus uzvarēt. Nu esam tikuši līdz 4.vietai un šinī gadā neesam zaudējuši nevienu spēli,” teic R.Ozoliņš.

Viņš informē, ka pēc šī čempionāta telpu futbola sezona beigsies un sāksies vasaras futbola sezona.

“Novadā esam neliela saujiņa - aptuveni 15 futbolisti, kas aktīvi darbojas. Futbols ir viena no populārākajām spēlēm, ja vien to kultivē un atbalsta,” uzsver R.Ozoliņš.

Viņš atzīst, ka bērniem un jauniešiem būtu jājūt šis atbalsts gan no treneriem, gan no pašvaldības, kā arī sporta skolas puses. “Aizejot līdz stadionam, redzu, ka daudzi puikas dauza bumbu paši par sevi, bet nav entuziasta, kas ar viņiem darbotos,” secina R.Ozoliņš.

Kategorijas