Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes pilsētas bibliotēkā - tikšanās ar grāmatas “Caur sirdi plūstošā dzīve” autori Intu Vilku no Gulbenes

31.martā plkst. 12:00 Alūksnes pilsētas bibliotēkā aicinām visus interesentus uz tikšanos ar grāmatas “Caur sirdi plūstošā dzīve” autori Intu Vilku no Gulbenes.

Informācijai:

„Uzrakstot šo grāmatu, es izpildīju sava tēva Arvīda Lazdiņa pēdējo vēlēšanos. Esmu darījusi zināmu mūsu, Lazdiņu dzimtas, likteņstāstu plašam lasītāju lokam ar mērķi, lai skarbā vēsture nekad vairs neatkārtotos, lai netiktu pieļautas tās liktenīgās kļūdas, kuru rezultātā mana Tēvzeme vairākkārt tika sista krustā un tauta izmētāta pa visu plašo pasauli, pakļaujot to ciešanām, mokām un nolemjot lēnai iznīcībai," saka grāmatas autore.

Pēc institūta beigšanas Inta Vilka 2 gadus strādā Alūksnes rajona Annas pamatskolā, bet vēlāk Gulbenes astoņgadīgajā skolā par skolotāju. 1970.gadā Inta apprecas. Jaunā ģimene pārceļas uz Alūksnes rajonu, kur Inta strādā skolā, vēlāk Izglītības nodaļā par metodiķi. Intas dzīvesbiedrs pēc profesijas ir ārsts. Alūksnē piedzimst dēls Ģirts. Vēlāk Vilku ģimenes ceļi ved atpakaļ uz Gulbeni, kur viņa strādā vidusskolā.


Kategorijas