Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Marta aktivitātes aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Kaut arī daba nav pateicīga un pavasaris nāk lēnām, kā negribēdams, tomēr aprūpes centrā ,,Alūksne’’ arī šajās padrūmajās dienās notiek dažādas aktivitātes, kuras apliecina, ka dzīve turpinās arī šeit.

Tā 16. martā interešu grupiņa sanāca kopā, lai atcerētos leģionārus. Daudziem no klātesošiem tuvinieki bija gājuši bojā vēl jauni cilvēki būdami.

25.martā atzīmējām komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienu. Arī mūsu aprūpes centrā ir tā laika upur i- Anna Apenīte, Elta Meļņa, Mirdza Lāce un Valentīna Sprukule. Šajā dienā viņiem tika pasniegti ziedi, bet foajē abās dienās tika aizdedzinātas svecītes.


Pēc šim atceres dienām sekoja ikmēneša jubilāru balle, kurā neiztrūkstoši dziedāja grupa ,,Savējie’’ ar vadītāju Ilzi Briediņu un viņiem kā vienmēr piebiedrojās Elta Meļņa ( cītars) un Pārvaldnieks Aivars Tarass (akordeons). Šoreiz jubilāriem un to viesiem bija sagatavots arī pārsteigums ar pašu sagatavotu skeču ,,Skaidrīte Krāniņa un Mildiņa Nabiņa atkal joko’’ Skaidrītes lomā lieliski iejutās centra darbiniece Santa Loseva un Mildiņu nospēlēja atraktīvā Ilzīte Boroduška, jāpiezīmē, ka viņa ir arī skeča autore.


Pie jubilāru galda šoreiz sēdēja Valentīna Korne(68) un Zigfrīds Meri(67). Pavisam šajā mēnesī bija astoņi gaviļnieki Maija Grūbe( 71(, Fjodors Beladedovs( 81), Līvija Pugače( 75), Vizma Eglīte( 72), Agita Bērziņa( 82)Skaidrīte Aule (85). Centra direktore Rasma Muceniece visus sveica ar ziediem un saldumiem.


Tad jau klāt arī Pūpolsvētdiena ar neiztrūkstošajiem pūpoliem un sveicieniem. Par tiem gādāja mūsu darbinieki Valentīns un Andris.


Aprīlis jau klauvē pie durvīm ar jauniem pārsteigumiem. Lai mums visiem Priecīgas Lieldienas!

Kategorijas