Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Lieldienu brīvdienās TC „Valleta” aicina uz trušu izstādi

Turpinot tradīciju, Lieldienu brīvdienās – no 3. līdz 6. aprīlim – tirdzniecības centrs „Valleta” valmieriešus un pilsētas viesus aicina aplūkot vairāk kā 15 kolorītus, pūkainus un mīļus trušus no Ingunas Valdmanes šķirnes trušu saimniecības.

Šogad no „Trusīšu mājām” „Valletā” viesosies sešas dažādu šķirņu trušu māmiņas ar bērniem un lielais trusis – tētis Bricis. Trušu ģimenēm pievienosies arī vistiņa Raibīte ar saviem mazajiem cālēniem.

Izstādi ikviens interesents tirdzniecības centra 3. stāvā plkst.10:00-21:00 varēs apmeklēt bez maksas. Tajā būs pārstāvētas tādas trušu šķirnes kā Jaunzēlandes sarkanie, Kalifornijas, Liesmainie, Čehu albīni, Vīnes zilie, Kastor Rex un Raibais milzis.

Savukārt sestdien, 4. aprīlī, plkst.11:00-15:00 tirdzniecības centra mazākos apmeklētājus uz tikšanos aicinās Lieldienu Zaķis un Cālis, lai kopā sagatavotos svētkiem Lieldienu masku darbnīcā un sejiņu apzīmēšanā. Tie, kas līdzi būs paņēmuši krāsotu Lieldienu olu, jau laikus varēs ievingrināties arī olu ripināšanā.

No 31. marta laukumā pie Valmieras Kultūras centra darbosies „Valletas” lielās Lieldienu šūpoles.

Kategorijas