Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Siera-baraviku zupa

Inita Savicka

2015. gada 2. aprīlis 00:00

186

Lai izvārītu siera-baraviku zupu, būs nepieciešami kartupeļi, burkāni, žāvēta gaļa, sīpoli, paciņa kausētā “Dzintara” siera un baravikas. Ļoti labi zupā, un ne tikai, ziemā un pavasarī garšo no saldētavas izņemtās baravikas. Katlā ielej ūdeni, sagriež kartupeļus, burkānus un liek vārīties. Pa to laiku uz pannas liek cepties mazos gabaliņos sagrieztu gaļu, sīpolus un sēnes. Kad tie apcepušies, pievieno klāt gandrīz jau izvārītiem kartupeļiem un burkāniem. Beigās pievieno kausēto sieru un garšvielas. Nedaudz pavāra un zupa gatava. Ātri, vienkārši un ļoti sātīgi! Labu apetīti! ◆

Kategorijas