Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Galda teniss: sacensībās – patīkami pārsteigumi

Didzis Bauers

2015. gada 2. aprīlis 13:14

121

Nedēļas nogalē Alūksnes bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā notika Alūksnes atklātā čempionāta galda tenisā trešā kārta.
28 dalībnieku konkurencē šoreiz uzvaru svinēja Agnars Pirupū (Igaunija), otrais - Dainis Neilands (Gulbene), trešais - Guntis Lezdiņš (Valmiera). Labākais no alūksniešiem Guntis Pauders - 5.vietā, Aivars Dulbergs – 8.vietā, Oļegs Iļjins – 12.vietā. Ingus Meisters no Apes izcīnīja 13.vietu.

“Sacensības bija ļoti, ļoti interesantas. Līdz pat pēdējai kārtai nevarēja zināt, kurš būs pirmajā vietā, tikai pēdējās spēlēs tas izšķīrās. Ļoti labi nospēlēja mūsu veterāns Guntis - beidzot viņam zaudēju. Oļegs finālā netika, bet apakšgrupā vinnēja Gunti Lezdiņu - tas bija vispatīkamākais pārsteigums! Bija atbraucis igauņu veterāns Indreks Perks – 4.vieta. Labi nospēlēja Dainis Neilands no Gulbenes, ja viņš būtu uzvarējis pēdējo spēli būtu pirmais, jo viņš vienīgais, lai tiktu finālā, uzvarēja Agnaru. Pašam šoreiz neveicās, bet izpildīju pamatuzdevumu - tiku ārā no apakšgrupas. Sacensībās Latgalē neveicās, kā iemeslu varu teikt, ka nebijām pieraduši pie grīdas seguma, jo mums angārā ir gumija, pa kuru neslīd. Tur mazliet kāja izslīd un ir pavisam citādāka spēlēšana. Šis mēnesis mums bija piesātināts ar sacensībām. Bijām aizbraukuši uz Madonas atklāto čempionātu, kur izcīnīju trešo vietu, un Staru atklātajā čempionātā arī izcīnīju trešo vietu. Šosvētdien mūsējie piedalīsies J.Kravaļa balvas izcīņā Gulbenē,” stāsta sacensību organizators Aivars Dulbergs.

Kategorijas