Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Veterāni izcīna bronzu

Didzis Bauers

2015. gada 10. aprīlis 00:00

3

Noslēdzies Latvijas ZA reģiona veterānu telpu futbola čempionāts, kurā piedalījās 122 futbolisti no 9 komandām. Par čempioniem kļuva “Īves/Balvi” komanda, otrajā vietā - Gulbenes, trešajā - Alūksnes futbolisti.
Bronzas medaļas izcīnīja Rolands Ozoliņš, Valdis Locāns, Vilnis Grāvlejs, Mārcis Graudiņš, Jānis Ļuļis, Māris Strazds, Sergejs Beļimenko, Kārlis Jākabsons, Uldis Locāns, Vladimirs Bistrovs, Valērijs Baranovskis un Raimonds Dūmiņš.
“Iepriekšējos gadus esam grozījušies ap ceturto vietu, pirms diviem gadiem mums bija trešā un šogad atkal izdevās izcīnīt trešo vietu. Sezona iesākās slikti: pēc turnīra diviem posmiem bijām tabulas apakšā. Papildināju komandu ar man pazīstamiem labiem spēlētājiem, uzlabojām sniegumu un pārējos posmos nezaudējām nevienu spēli. Sezonas sākumā nesākām trenēties, ziemas vidū iespēlējāmies, un tas arī deva rezultātu. Turnīrā nāca klāt divas stipras komandas, kas pacēla kopējo līmeni. Sanāca, ka 6-7 komandas cīnījās par uzvaru. Piemēram, turnīra pēdējās divās spēlēs noskaidroja godalgotās vietas. Esam apmierināti ar izcīnīto vietu. Paldies par atbalstu Alūksnes domei un Kājnieku skolai. Mums komandas kodols ir no armijas. Tas arī dod Alūksnes vārda skanējumu reģionā. Pagājušajā gadā kopā ar jauniešiem spēlējām  ZA Vidzemes minifutbola turnīrā. Pagaidām ir atklāts jautājums, vai spēlēsim šogad, apzinām spēlētājus, jo daudzi ir aizbraukuši uz ārzemēm. Jaunieši sporta skolā netrenējās futbolā, un nav ko paņemt komandā, jo paši kļūstam vecāki un nevaram vairs konkurēt ar jaunatni. Ja izdosies savākt komandu, tad spēlēsim noteikti,” stāsta komandas spēlētājs R.Ozoliņš.
Starp čempionāta labākajiem futbolistiem ir arī V.Baranovskis un R.Dūmiņš. ◆

Kategorijas