Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbols: sāksies ceturtdaļfināli

Didzis Bauers

2015. gada 10. aprīlis 17:33

140

Turpinās Apes novada čempionāts florbolā. Pagājušajā sestdienā beidzās apakšgrupu spēles, kurās noskaidroja ceturtdaļfinālu pārus.

Spraigas cīņas tika aizvadītas abās florbola čempionāta apakšgrupās. Sestdien pirmajā sacensībā tikās „Apiņi” (Ape) un „Serdžiu” (Trapene) – 2:3. “MK Ape” un “ACK Jaunlaicene” spēli visu „veda” jaunlaicenieši, taču viņi uzvarēja minimāli - 6:5. Trešajā cīņā ”Serdžiu” spēlēja pret „Smiltenes Aļņiem”, atkal uzvarēja Trapenes puiši - 3:2.

Pēdējā spēlē - Apes „derbijs”, kurā tikās “MK Ape” un „Apiņi”. Cīņa notika par katru laukuma centimetru. Lūza nūjas un bumbiņas, spēlētāji ”lidoja” pār laukuma apmalēm. Sākumā ar 3:1 vadībā izvirzījās “MK Ape”, „Apiņi” rezultātu izlīdzināja un izvirzījās vadībā ar 4:3. Spēles pamatlaiks beidzās ar rezultātu 4:4.

Soda metienu izpildes laikā ilgu laiku labākie bija vārtsargi, kamēr beidzot Salvim Vītoliņam izdevās pārspēt “MK Ape” vārtsargu. Ar šādu rezultātu jaunizveidotajai labajai komandai čempionāts beidzās. Priecīgi ceturtdaļfinālā iekļuva Jaunlaicenes florbolisti, bet apakšgrupas uzvarētāji ir „Serdžiu” no Trapenes.

Svētdienas, 12.aprīļa, ceturtdaļfināli:

10.00 - „Serdžiu” (Trapene) - „Vidaga”,

11.00 - „Dzintari” (Gaujiena) - „ACK Jaunlaicene”,

12.00 -„ Apiņi” (Ape) - „Seniori” (Alūksne),

13.00 - „Smiltenes Aļņi” - „Citi Pelikāni” (Alūksne),

14.00 - spēle par 5-8 vietu.

15.00 - spēle par 5-8vietu.

Kategorijas