Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Apē jaunsargi sacenšas militarizētajās sporta spēlēs

Juris Ozoliņš

2015. gada 21. aprīlis 11:14

3421

Pagājušās nedēļas nogalē Apē jaunsargi sacentās Apes 202. jaunsargu vienības organizētajās militarizētajās sporta spēlēs.

Piedalījās vairāk nekā 40  jaunsargi no Apes vidusskolas, Sikšņu pamatskolas, Jaunlaicenes pamatskolas, Gaujienas vidusskolas un Smiltenes 218.jaunsargu vienības.

Orientēšanās disciplīnā komandām pa Apes pilsētas teritoriju uzvarēja komanda, kuras komandieris bija gaujienietis Reinis Rubins, otrajā vietā - komanda, kuru vadīja Sandis Petrovs no Smiltenes vienības, un trešajā vietā - Mārtiņa Vītolnieka „piecinieks”.

Grūtību pārbaude jaunsargiem bija 1 kilometru gara škēŗšļu trase, kurā ar automāta maketu plecos bija jāšauj pa mērķiem un jāmet granāta, be, ja kļūdijās, bija jāskrien papildus soda apļi.

Labākie vecuma grupās šajā disciplīnā: grupā līdz 12 gadiem -1.vieta - Mārtiņšam Bondaram, 2. - Gvido Andim Čamam, 3. - Vilnim Beitānam (visi no Sikšņu pamatskolas); 13-14 gadu vecuma grupā - 1.vieta -  Ritvaram Repulim (Apes vidusskola), 2. - Dānielam Eglītim (Jaunlaicenes pamatskola), divas 3.vietas ar vienādu rezultātu smilteniešiem Reinim Bērziņam un Ralfam Zvaigznem.

Vecākajā grupā jauniešiem nepārspēts palika Reinis Rubins no Gaujienas, 2. un 3.vieta  - 218. Smiltenes vienības jaunsargiem Sandim Petrovam un Andrejam Makarovam.

Meiteņu grupā labākā bija Laila Ozola no Smiltenes vienības, 2.vietā - Una Kaktiņa no Jaunlaicenes pamatskolas, 3. -Jolanta Cekule no Apes vidusskolas.

Futbola soda sitienos jaunākajā grupā labākais - Pēteris Eberhards no Smiltenes, 2. - Ritvars Repuls no Apes vidusskolas, 3. - Miks Ābele no Sikšņu pamatskolas.

Vecākajā grupā uzvarēja Toms Cipruss (Apes vidusskola), 2. - Imants Ēvalds Bērziņš (Smiltene), 3. - Kristiāns Laizāns (Jaunlaicenes pamatskola).

Meitenēm labākā - Laila Ozola, 2. - Jolanta Cekule (Apes vidusskola), 3. - Adrija Skudriņa (Smiltenes 218. Jaunsargu vienība).

Noslēgumā jaunsargu komandas sacentās peintbola kaujās.

Kategorijas