Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbols: Apē uzvar ”Citi Pelikāni”

Didzis Bauers

2015. gada 24. aprīlis 12:40

247

Apes novada 2015.gada čempionāts florbolā noslēdzies ar Alūksnes komandas ”Citi Pelikāni” uzvaru.

Finālspēle ar Gaujienas komandu „Dzintari” risinājās punkts punktā, tomēr alūksnieši spēles beigās bija veiksmīgāki un uzvarēja ar rezultātu 7:5.

Spēlē par 3.vietu Apes komanda „Apiņi” ar rezultātu 8:4 pieveica „Serdžiu ” no Trapenes. Ceļā uz fināliem „Serdžiu” ar 2:9 zaudēja „Citiem Pelikāniem” un „Apiņi” ar 3:5 piekāpās „Dzintariem”.

Cīņā par 5. vietu „Smiltenes Aļņi” ar rezultātu 3:1 uzvarēja “ACK „Jaunlaicene”, bet 8.vietu ieguva „Vidaga”, ar 6:5 (pēc soda metieniem) uzvarot ”Veterānus” no Alūksnes.

 Labāko spēlētāju balvas komandās ieguva: Renārs Karro (“MK Ape”), Agris Puzulis (“ACK Jaunlaicene”), Andris Zeltiņš („Veterāni”), Gustavs Gaismiņš („Smiltenes Aļņi”), Renārs Teters-Teterovskis („Citi Pelikāni”), Raitis Teters-Teterovskis („Dzintari”), Emīls Gailītis(„Serdžiu”), Rimants Krievāns („Apiņi”), Reinis Kazaks (”Vidaga”).

Absolūti labāko čempionāta  spēlētāju balvas saņēma: Dairis Buža („Apiņi”), Ritvars Ņeupakojevs („Dzintari”), Krišs Spirks („Citi Pelikāni”).

Uzvarētāju komandā spēlēja: Ivars Laiva, Gints Bordāns, Krišs Spirks, Salvis Leimanis, Andis Bukalders, Romāns Zutis, Juris Valgums, Mārcis Felšāns, Jānis Štrauss, Renārs Cepurnieks, Renārs Teters-Teterovskis, Mārcis Jakobsons, Eduards Irbe, Edgars Skunstiņš, Jānis Ziņģis.

Kategorijas