Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Galda teniss: beidzot uzvar mājās

Didzis Bauers

2015. gada 30. aprīlis 12:17

5448

Nedēļas nogalē Alūksnes bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā notika Alūksnes atklātā čempionāta galda tenisā ceturtā kārta.

Turnīrs bija starptautiski pārstāvēts ar dalībniekiem no Krievijas un Igaunijas, kā arī viesiem no Gulbenes, Valmieras, Madonas, Cēsīm. 25 dalībnieku konkurencē lieliskus rezultātus nodemonstrēja alūksnieši. 1.vietu izcīnīja Aivars Dulbergs. Oļegs Iļjins – 7.vietā. 10.vietā - Guntis Pauders. Apenietim Ingum Meistaram – 14.vieta.

“Beidzot divu gadu laikā, kopš organizēju šīs sacensības, izdevās uzvarēt, esmu apmierināts ar savu sniegumu. Liels prieks par mūsu abiem veterāniem – Oļegu un Gunti, kas spēcīgā konkurencē tika fināla desmitniekā. Jāpiemin, ka divkārtējais čempions Guntis Legzdiņš netika finālā. Ilmāram Kauliņam izdevās viņu uzvarēt. Lai arī pats netika finālā, bija ļoti priecīgs. No jauniešiem jāpiemin Rauls Vīksna no Apes, kuram izdevās uzvarēt vienīgo sievieti no Igaunijas. 2.maijā gatavojamies startēt Latgalē otrajā sabraukumā komandām. Pagājušajā reizē gāja ļoti slikti, jo nebijām pieraduši pie tik slidenas grīdas, kas galda tenisā ir ļoti nozīmīgs faktors. Jau esam izdomājuši, ko darīt, lai neslīdētu. Ja Oļegam un Guntim izdosies aizbraukt, noteikti pacīnīsimies par uzvarām,” stāsta sacensību organizators Aivars Dulbergs.

Kategorijas