Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Noskaidro sportiskākās ģimenes

Dace Anča

2015. gada 19. maijs 00:00

0

Starptautiskās Ģimeņu dienas gaitā 15.maijā jau ceturto gadu pēc kārtas norisinājās Gulbenes novada Ģimeņu sporta svētki.
Tika noskaidrotas sportiskākās ģimenes Gulbenes novadā. Par 2015.gada Ģimeņu sporta svētku uzvarētājiem kļuva Teiču ģimene no Stāmerienas pagasta, kas par 0,5 punktiem pārspēja Mazmaču ģimeni no Stradu pagasta. Trešo vietu izcīnīja Jesiļeviču ģimene no Litenes pagasta. Par pirmajiem Ģimeņu sporta svētku uzvarētājiem 2012.gadā kļuva Kuprovsku ģimene no Daukstu pagasta. 2013.gadā uzvarēja Jesiļeviču ģimene no Litenes pagasta, bet 2014.gadā - Skangaļu ģimene no Līgo pagasta.
Piektdienas pēcpusdienā uz sportiskajām aktivitātēm bija ieradušās sešpadsmit ģimenes no Gulbenes novada pagastiem un pilsētas: Kurepinu/Timofejevu, Griķu, Ivanovu, Kuprovsku, Savrucku, Boku, Jencīšu, Cīruļu, Einbergu, Jesiļeviču, Kalvju, Kostigovu, Teiču, Mazmaču, Reču un Skudru ģimene.
Sacensību programmā bija iekļauti septiņi sporta veidi, kā arī bērnu aktivitātes. Sacensībā „Veiklās rokas” ātrākā izrādījās Teiču ģimene. Otro vietu izcīnīja Jencīšu ģimene no Gulbenes, trešie – Jesiļeviči.
„Mākslas vingrošanā” uzvaru svinēja Mazmaču ģimene, otrie – Einbergi no Lejasciema pagasta, trešie – Cīruļu ģimene no Gulbenes.
„Orientēšanās labirintā” vislabāko rezultātu uzrādīja Mazmaču ģimene, otrie – Einbergu ģimene, trešie – Boku ģimene no Gulbenes.
Atrakcijā „Atrā palīdzība” uzvarēja Reču ģimene no Tirzas pagasta, otrie – Teiču ģimene, trešie – Jesiļeviči.
Aktivitātē „Ievelc elpu!” uzvarēja Reču ģimene, otrie – Griķu ģimene no Daukstu pagasta, trešie – Teiču ģimene.
„Modificētajos basketbola metienos” uzvarēja Boku ģimene, ar vienādiem punktiem 2.-4.vietu dalīja Kuprovsku, Jesiļeviču un Skudru ģimene.
Sacensību noslēgumā ģimenes spēkiem mērojās stafetē. Ļoti sīvā cīņā par uzvarētājiem kļuva Mazmaču ģimene, otrajā vietā - Einbergu ģimene, trešajā pozīcijā - Kuprovsku ģimene. ◆

Kategorijas