Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sociālās aprūpes centrā viesojas Jaunannas tautas nama bērnu teātris

Jaunannas tautas nama bērnu teātris ,,Ejam’’ 3.jūnijā viesojās ar izrādi ,,Noticēt sapnim’’ (režisore Elita Jansone, skaņu operators Andis Jansons). Pirms izrādes tautas nama vadītāja Iveta Baltā - Vanaga pastāstīja, ka 2014 gadā teātris svinēja piecu gadu jubileju, un šobrīd teātrī darbojas desmit bērni.

"Grupa ir radoša un saliedēta. Kaut arī neesam pieredzes bagāti, tomēr cenšamies iepriecināt skatītājus, šoreiz tā ir pasaka, kurā uzvar labais, galu galā mēs visi taču vēlamies noticēt savam sapnim," teica I. Baltā- Vanaga.

Izrādei cauri vijās cilvēka labās un sliktās īpašības. Blakus nesavtībai roku rokā gāja lepnums, dusmas, mantrausība - kā jau tas pie cilvēkiem notiek.

Nepilnu stundu bijām kopā ar Sapņu māmiņu (Ruta – Krista Avota), Zeltsprodzīti (Signi Griguli), Raganu (Laini Vilciņu), viņas meitu Rudmati (Saniju Jansoni), Rūķiem Mantrausi (Leoniju Vāgneri), Gardēdi (Vitāliju Putniņu), Liduli ( Māru Skudru), Ciekuriņu (Viktoriju Sidorovu), Rūpēdīti, (Jūliju Cabuli) un Princi (Ralfu Siliņu).

Ciemiņi nākamajā pusgadā solījās braukt ar jaunu izrādi. Paldies viņiem par sapņa turpinājumu!


Kategorijas