Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Volejbols: aicina pieteikties "Katrīnas kausa" izcīņai

Tamāra Ulase

2015. gada 13. jūnijs 07:00

984

Alūksnē jau ceturto reizi 20. jūnijā notiks starptautiskās pludmales volejbola sacensības „Katrīnas kauss”, kurās balvu fonds šogad ir jau 2000 eiro! Sacensības šogad iekļautas Latvijas Tautas sporta asociācijas pludmales volejbola čempionātā kā 3. posms. Par to informē Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

"Pludmales volejbolisti par godalgām sacentīsies smilšu laukumos Alūksnē un citviet novadā. Spēles ritēs vairākās kategorijās – jauniešiem un jaunietēm, kas dzimuši 1997. – 1999. gadā, sievietēm un vīriešiem, kas dzimuši 1996. gadā un vecāki, kā arī vīriešiem, kas dzimuši 1975. gadā un vecāki. Pirmo trīs vietu ieguvējiem katrā kategorija tiks pasniegtas sacensību medaļas, bet naudas prēmijas saņems trīs godalgoto un arī 4. vietas ieguvēji. Savukārt visu kategoriju uzvarētāju vārdus iegravēs uz sacensību kausa," stāsta E.Aploka.


Pieteikties „Katrīnas kausa” izcīņai aicina līdz pat 18. jūnija pulksten 23.59. Dalībnieku iepriekšējā reģistrācija notiek, elektroniski aizpildot pieteikuma formu, kas atrodama: http://odb.lv/KKauss/.

Sacensības rīko Alūksnes novada pašvaldība kopā ar novada volejbola sabiedrisko aktīvu.

Sīkāka informācija par sacensībām pieejama www.aluksne.lv.

E.Aploka piebilst, ka šajā dienā Alūksnē būs arī daudzas citas norises. "Turpat Pilssalā līdztekus pludmales volejbola sacensībām jau no pulksten 10.00 sāksies Lielās Līgo lustes ar Jāņu tirgu un dažādām aktivitātēm lieliem un maziem. Pulksten 15.00 ikviens varēs būt klāt jaunā Tempļa kalna gājēju tilta atklāšanā un vērot svētku gājienu ar militārās tehnikas un motokluba „Spieķi vējā” pārstāvjiem, bet no pulksten 16.00 Pilssalas estrādē muzicēs dažādi Latvijā pazīstami mūziķi un grupas," atklāj speciāliste.

Kategorijas