Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pludmales volejbols: Katrīnas kausa izcīņa

Diāna Lozko

2015. gada 22. jūnijs 16:32

33377

Pagājušās nedēļas nogalē Alūksnē norisinājās jau tradicionālās starptautiskās pludmales volejbola sacensības “Katrīnas kauss”. Šoreiz sacensības kopā pulcēja 84 komandas.


Vīriešu konkurencē gaujienietis Toms Dandens ar Gintu Švecu izcīnīja 2.vietu. Veterānu klasē alūksnietis Dzintars Adlers ar Imantu Kairišu no Balviem ierindojās 4.vietā, savukārt sieviešu un jauniešu klasē Alūksnes un Apes novadu volejbolisti godalgotās vietas neizcīnīja.


Alūksnieši un brālēni Edgars Bērziņš un Jānis Bērziņš šogad “Katrīnas kausā” piedalījās pirmo reizi. “Pieteicāmies, lai nav jāsēž mājās. Pretinieki nebaida, un, jo grūtāk, jo labāk,” pauda J.Bērziņš. 


Alūksnietis Rihards Mihailovs ar Intaru Dambi “Katrīnas kausa” izcīņā piedalās ne pirmo gadu. “Piedalos jau trešo gadu un ļoti pozitīvi vērtēju šīs sacensības. Pretinieki ir spēcīgi, starp viņiem ir arī Latvijas topa spēlētāji. Pagājušajā reizē gan zaudējām izšķirošo spēli,” pauda R.Mihailovs. Viņš volejbolu spēlē piekto gadu, bet I.Dambis to dara jau desmit gadus.

Kategorijas