Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Veic seguma atjaunošanu

Līga Vīksna

2015. gada 26. jūnijs 00:00

19

Alūksnes un Apes novados šovasar uz vairāku valsts autoceļu posmiem paredzēti seguma atjaunošanas darbi. Darbi Alūksnes novada teritorijā jau paveikti, bet Apes novadā vēl turpinās.
Valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts ceļi” komunikācijas daļas sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Ieva Niedra norāda, ka Alūksnes novadā vairākos valsts autoceļu posmos ir jau veikta asfaltēto segumu atjaunošana - virsmas apstrāde ar šķembām. Darbi paveikti trīs ceļu posmos: P39 Alūksne-Ape posmā no 3. līdz 7,9.kilometram, P43 Litene-Alūksne no 17,3. līdz 20,8.kilometram un uz ceļa V381 Bārdaskrogs-Krabi posmā līdz 3.kilometram. “Būvdarbus veica SIA “Lemminkainen Latvija” par 203 874 eiro (ar PVN). Darbi tiek veikti, lai paildzinātu asfaltbetona seguma kalpošanas laiku,” saka I.Niedra.
Savukārt Apes novadā darbi vēl norit – izpildes laiks ir līdz 1.augustam. “Tiek veikti darbi valsts reģionālā autoceļa P44 Ilzene-Līzespasts seguma periodiskajai uzturēšanai no 17,2. līdz 21,7.kilometram, ieklājot asfaltu un veicot dubulto virsmas apstrādi ar šķembām. Darbus veic SIA „8CBR” 154 378 eiro (ar PVN) apmērā,” saka I.Niedra.
““Latvijas valsts ceļi” aicina autovadītājus ievērot ceļu satiksmes noteikumus un visus satiksmes ierobežojumus remonta laikā, lai neapdraudētu savu un citu drošību,” atgādina I.Niedra.

Kategorijas