Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Orientēšanās: aicina uz nakts sacensībām Jaunannā

Diāna Lozko

2015. gada 26. jūnijs 17:13

248

27.jūnijā Jaunannā notiks nakts orientēšanās, kuru rīko Jaunannas jauniešu klubs “Tikšķis”. Uz šo pasākumu aicināts ikviens interesents, kurš vēlas pārbaudīt savas orientēšanās spējas tumsā un iepazīt Jaunannu aizraujošā veidā.

“Tikšķis” savu darbību sāka 2012.gada septembrī, pulcējot Jaunannas pamatskolas aktīvākos un smaidīgākos bērnus un jauniešus vienuviet un veidojot grupu ar kopīgām interesēm – iesaistīt bērnus un jauniešus Jaunannas kultūras dzīvē. “Šobrīd notiek gatavošanās pirmajam lielajam pasākumam “Nakts orientēšanās Jaunannā”. Tādēļ vēlamies aicināt visus interesentus no tuvākām un tālākām vietām 27.jūnijā iepazīt Jaunannu un tās nozīmīgākās vietas, orientējoties pa to pustumsā,” informē Jaunannas pamatskolas skolotāja Elita Jansone, kura brīvprātīgi strādā ar jauniešiem.

Komandā jābūt 3 līdz 5 cilvēkiem, sākot no 16 gadu vecuma. Jābūt vismaz vienam mobilajam telefonam ar QR kodu lasīšanas aplikāciju, visiem jānodrošinās ar atstarojošajām vestēm, rakstāmpiederumiem un kabatas lukturīšiem. Iespējams pieteikties pa e-pastu “jaunannas.jauniesi@gmail.com”, norādot komandas nosaukumu, kapteini, dalībnieku vārdus un uzvārdus, dzīvesvietu, kā arī kontaktus. Pieteikties varēs arī pasākuma dienā. Reģistrēšanās notiks no pulksten 22.30 līdz 23.00 pie tautas nama. Reģistrējoties komanda saņems sacensību noteikumus. Būs laika limits, kurā pēc pašu izvēlētas kontrolpunktu secības ir jāsavāc pēc iespējas vairāk punktu. Katram kontrolpunktam būs savs punktu skaits. Par laika limita pārsniegšanu būs soda punkti. “Vēlamies piebilst, ka uzvarētājus gaida balvas,” teic E.Jansone.

Kategorijas