Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Velosports: Oskars Muižnieks pirmais sasniedz Kamparkalna virsotni un saglabā dzelteno līdera kreklu!

Tamāra Ulase

2015. gada 30. jūnijs 10:31

554

Svētdien, 28. jūnijā, Talsu apkārtnē, Kamparkalnā, laika apstākļi lutināja Vivus.lv MTB Maratona dalībniekus un daudzos līdzjutējus. Ar jaunumiem bagātajā 56 kilometru garajā distancē uzvarētājs Oskars Muižnieks izšķīrās tikai Kamparkalna nogāzēs. Par to informē Vivus.lv MTB Maratons organizatori.

  

Ar lielu interesi tika gaidīts TREK 56 km maratona distances starts. Vai Latvijas čempionam slēpošanā un tā brīža Vivus.lv MTB maratona līderim Oskaram Muižniekam (Sportlife Cycling Team) izdosies saglabāt kopvērtējuma pārsvaru? Oskars saviem līdzjutējiem nelika vilties un tieši Kamparkalna nogāzēs izdarīja izšķirošo izrāvienu, par 13 sekundēm finišā apsteidzot savu bijušo komandas biedru, tagad ZZK komandu pārstāvošo Ivaru Prokofjevu. Trešais finišēja Dimitrijs Sorokins (Team Rietumu - Delfin).


Oskars Muižnieks „ievāca“ arī bagātīgu Līdera kreklu ražu - viņs saglabāja LMT Līdera kreklu un papildus saņēma Dateks Kalnu karaļa kreklu.


Ātrākā no dāmām pusmaratona distancē bija Ieva Strēle (Sportlife Cycling Team), otrā - Oskara Muižnieka mamma Anita Muižniece (Sportlife Cycling Team), bet trešo vietu izcīnīja Aiga Paegle (A2/ Dema).


Vivus.lv MTB Maratona nākamais posms notiks jau 12. jūlijā Smiltenē, Tepera autotrasē.




Kategorijas