Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mūziklā - arī alūksnietes

Diāna Lozko

2015. gada 24. jūlijs 00:00

2

6.augustā pulksten 22.00 Alūksnes Pilssalas estrādē viesosies pasaules populārāko kinofilmu un mūziklu brīvdabas koncertšovs “Tā nav dzīve, tas ir kino”. Tajā uzstāsies arī alūksnietes Kaiva un Eva Molleres.


Šova vadītājs, Latvijas Nacionālā teātra un seriāla “Ugunsgrēks” aktieris Mārtiņš Brūveris aicinās skatītāju ielūkoties katrā no kinožanriem, ikreiz uzrunājot kā visiem pazīstams kino tēls. Komēdijā neiztikt bez Čārlija  Čaplina, detektīvfilmā - bez Džeimsa Bonda, fantastikas filmā - Betmena, melodrāmā - Di Kaprio, vēsturiskajā kino - Karaļa Artūra,  PSRS laika filmā - Šurika, mūziklā - Operas spoka, bet  šausmu filmā - onkuļa Festera no Adamsu ģimenītes. Skaistākās kino un mūziklu melodijas izdziedās un izdejos koncertšova mākslinieki: operdziedātājs Dainis Skutelis, operdziedātāja Baiba Berķe, Latvijas Nacionālā teātra aktieris un dziedātājs Juris Jope, mūziklu aktrise un dziedātāja Annija Putniņa, soulmūzikas dziedātāja Anmary, rokmūzikas izpildītājs Jānis Buķelis, jaunā un daudzsološā soliste Belinda Remese, šarmantās dvīņumāsas Eva un Kaiva Molleres, atraktīvā latviešu vijolniece Inta Broka, deju studijas “BUMP” daiļās lēdijas un puiši, kā arī  “Kino Orķestris” pianista Jura Kristona vadībā. Alūksniete E.Mollere stāsta, ka viņai ar māsu būs prieks uzstāties mājiniekiem. “Gribētos, lai savējie redz arī mūs, jo daudziem nav iespējas mūs redzēt. Atbraucot uz Alūksni, varam parādīt, ko māsas jaunu izdarījušas,” teic E.Mollere. Abas māsas piedalīties koncertuzvedumā uzaicinājis izrādes režisors Valdis Pavlovskis. Viņš meklējis izrādei dvīnes un kādā no pasākumiem bija jau māsas Molleres pamanījis. “Šī ir mūsu pirmā pieredze piedalīties nopietnā mūziklā, kurā jāsadarbojas ar aktieriem un mūziķiem. Ir ļoti interesanti, jo ir ne tikai jādzied, bet arī jāmācās dejošanas prasmes un aktierprasmes,” stāsta E.Mollere.
Biļetes var iegādāties Alūksnes pilsētas tautas nama un “Biļešu paradīzes” kasēs. ◆

Atbildi pareizi

..un, iespējams, laimēsi ielūgumus uz pasaules populārāko kinofilmu un mūziklu brīvdabas koncertšovu “Tā nav dzīve, tas ir kino” 6.augustā pulksten 22.00 Alūksnes Pilssalas estrādē.
1. Kuras dziedātājas no Alūksnes piedalīsies koncertšovā “Tā nav dzīve, tas ir kino”?
a) Eva un Kaiva Molleres,
b) Kristīna Zaharova un Amanda Bašmakova,
c) Līva Zariņa un Kaiva Mollere.
2. Kādu žanru mūzika skanēs izrādē “Tā nav dzīve, tas ir kino”?
a) mūzika no kinofilmām,
b) mūzika no teātra izrādēm,
c) mūzika no kinofilmām un mūzikliem.
3. Cik dziedātāju uzstāsies koncertšovā “Tā nav dzīve, tas ir kino”?
a)  9,
b)  10,
c) 18.
Atbildes sūti uz e-pastu: “reklama@aluksneszinas.lv” ar norādi “Dzīve” vai nogādā laikraksta redakcijā Lielā Ezera ielā 5, Alūksnē, līdz 2.augustam.

Kategorijas