Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Nāc, nogaršo “Kukuli” Alūksnē!

Līga Vīksna

2015. gada 7. augusts 00:00

12

Alūksnes Pilssalas estrādē 16.augustā pulksten 19.00 ikviens aicināts uz muzikālu dzīves spēli un romantisku komēdiju divās daļās „Kukulis”.
Jauno uzvedumu alūksniešiem piedāvā izrādes “Gribu bērnu!” veidotāji - “Pannas Teātris”. Kukuļa „receptes” autori ir: scenāristes, seriāla „UgunsGrēks” autores Gunta Kalniņa un Inta Bernova, režisors Juris Rijnieks, lomās – publikas iemīļotie aktieri: dakteris Ģirts Ķesteris, maizniece Maija Doveika, žurnāliste Zane Daudziņa, uzņēmējs Aldis Siliņš un kukuļu ņēmējs Juris Lisners.
Izrādes autori atklāj – pēc Latvijas apceļošanas ar izrādi „Gribu bērnu” “Pannas Teātra” radošā komanda vienojusies atziņā, ka nav skaistākas vietas uz pasaules kā Latvija! “Daba, kalni, ezeri, stārķu ligzdas un dzirnavas Latvijas ainavā ir tas, kas spēj cilvēkus uzlādēt, stiprināt un vienot. Esot lepniem par savu zemi, izrāde “Kukulis” aicina mīlēt un lolot Latvijas skaistumu, neatdodot to ne par kāda lieluma kukuli. Izrāde viegli un jautri atmaskos līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu un vienlaikus atklās veidus, kā īsti kukulis dodams: nedot kukuli, labāk buču...” saka “Pannas Teātra” producente Antra Rijniece.
Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs vai Alūksnes Kultūras centrā. A.Rijniece norāda - līdzās izrādei brīvā dabā skatītājiem piedāvās gardus ēdienus pannā un dzeramos vannā, varēs iegādāties autogrāfu medību grāmatiņas, izrādes mūzikas diskus un piedalīties publiskā kukuļdošanas aktā - iedod buču, saņem autogrāfu! ◆

Kategorijas