Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mūsu uzņēmēji – starp “veiksmes stāstiem”

Līga Vīksna

2015. gada 21. augusts 00:00

50

Šonedēļ uz Vidzemnieku dārza svētkiem Burtnieku novada Valmiermuižas alus dārzā devās divi mūsu uzņēmēji – SIA “Veltījums Jums” īpašnieks Aigars Steberis no Alūksnes novada un SIA “TTR Company” īpašnieks Nauris Teters no Apes novada. Viņi šogad ir starp Vidzemes plānošanas reģiona (VPR) 26 “veiksmes stāstu” varoņiem.
“”Vidzemes veiksmes stāstu” varoņi ir uzņēmēji no katra VPR novada un pilsētas. Tā ir VPR iedibināta tradīcija kopš 2012.gada un atklāj uzņēmīgus vidzemniekus, kuri ir pierādījuši: dzīvojot Vidzemē, iespēju ir daudz, vajag tikai mācēt tās saskatīt un darīt,” saka VPR ES fondu informācijas un uzņēmējdarbības centra sabiedrisko attiecību speciālists Gatis Tauriņš.
SIA “Veltījums Jums” Alūksnē pieder autoserviss, kafejnīca “Pauze”, izklaides un kultūras centrs “Prelūdija”. Par uzņēmuma darbību un īpašnieku A.Steberi plašāk rakstījām pērn rudenī, kad uzņēmums atskatījās uz savas darbības 20 gadiem. Uzņēmums nodarbina gandrīz 30 cilvēkus, ir atzīta profesionālo izglītības iestāžu audzēkņu prakses vieta un kopš pagājušā gada sevi veiksmīgi pieteica kultūras un izklaides jomā, atverot “Prelūdiju”.
Savukārt N.Tetera uzņēmums “TTR Company” izveidots pirms dažiem gadiem bijušās Apes arodvidusskolas teritorijā. N.Teteris atradis savu nišu: specifisku un tuvākajā apkārtnē maz piedāvātu pakalpojumu metāla krāsošanā, izmantojot pulverkrāsošanas metodi. Plašāk par N.Teteri varēsiet lasīt kādā no nākamajiem “Alūksnes Ziņu” numuriem.
Šāgada “Vidzemes veiksmes stāsti” ir apkopoti brošūrā, ko prezentēja svētku laikā, tie lasāmi arī  “www.vidzeme.lv”. ◆

Kategorijas