Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība "Dace" gaida ikvienu, kam nepieciešama palīdzība

Latvijas Mazturīgo atbalsta biedrība "Dace" savu darbību uzsāka 1997. gadā. Organizācijas mērķis ir palīdzības sniegšana nelaimē nokļuvušiem cilvēkiem: vientuļajiem pensionāriem, invalīdiem, kā arī maznodrošinātajām, daudzbērnu un nepilnām ģimenēm palīdzība tiek sniegta pa visu Latviju.

Mūsu biedrība rīkoja ziedojumu akciju "NO SIRDS UZ SIRDI", kuras laikā Rīgas iedzīvotāji ziedoja dažādus apģērbus un mantas.
Mūsu darbība notiek Labdarības centrā, Rīgā, Burtnieku ielā 33. Strādājam katru dienu no pulksten 10.00 līdz15.00, izņemot svētdienā.

Šeit var redzēt mūsu ikdienas darbu, kur arī​ nāk cilvēki brīvprātīgi palīdzēt ikdienas darbos. Var novērot, kā cilvēki nāk pēc sev nepieciešamākajām lietām sadzīvei. Pie mums nāk vecāki ar bērniem, jaunieši, vecāka gada gājuma cilvēki. Kamēr mamma vai tētis lūko pēc nepieciešamām lietām, mazie var spēlēties rotaļu stūrītī ar mantiņām, kuras, ejot projām, var ņemt līdzi. Pensionāri ne tikai iegūst sadzīves mantas, bet rod sev šeit domubiedrus, ar kuriem pēc tam pavada brīvo laiku. Zinātkārajiem ir grāmatu plaukts, kur ir pieejama dažāda literatūra. Grāmatu lasītāji mainās ar grāmatām, kā arī nes un nodod nākamajiem lasītājiem. Mēs arī esam kā maiņu punkts , kur cilvēki dod un ņem. Gaidīts ir ikviens no visas Latvijas!

Mūsu organizācija vēlas, lai cilvēki zinātu par šādu iespēju - saņemt apģērbu, sadzīves priekšmetus, kuriem tas ir nepieciešams. Palīdzam roku rokā viens otram!

Kategorijas